Telefon 1:  86 69 96 56

Telefon 2:  40 91 91 56​

Nybyggeri præcist som du ønsker det

I dag er nybyggeri blevet utrolig populært, og der er fortsat en stigende interesse for, at få bygget helt nyt. Med et nybyggeri får man sit hus præcist som man ønsker det, da der er mulighed for at designe det efter eget ønske. Har du gået med tankerne om nybyggeri, og er tiden ved at være inde til at føre drømmen ud i livet, så kan vi hos Løvel Tømrer og Snedkerfirma ApS hjælpe dig videre. Byg nyt hus med vores hjælp.

Nybyg af høj kvalitet

Vi er en stolt tømrervirksomhed med over 15 års erfaring inden for faget. Her har vi arbejdet med alle former for tømreropgaver, og vi vil med glæde stå for dit kommende nybyggeri, uanset hvor stort eller småt projektet måtte være.

Vores vigtigste opgaver er, at arbejdet udføres i den højeste kvalitet, og at du som kunde samtidig er i fokus. Derfor vil du under hele projektet være i tæt kontakt med os, så du kan følge med i status på dit nybyggeri, og samtidig komme med forslag og inputs, hvis der er noget, som du tænker skal med ind over projektet.

Sammen finder vi en god løsning til dit nybyggeri

Skal du flytte fra lejligheden, fordi tiden er inde til, at få det hus du altid har drømt om, og skal dit nybyggeri opføres i Randers, Tjele, Viborg eller omegn? Så vil vi utrolig gerne høre fra dig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. 

Kontakt os på telefon 86 69 96 56 eller send os en e-mail på info@snedkerkvalitet.dk eller gennem vores kontaktformular, og du vil høre nærmere fra os om dit nybyggeri i løbet af ganske få dage.

Løvel Tømrer- & Snedkerfirma

Gl. Aalborgvej 39, Løvel | 8830 Tjele

Telefon 1: 86 69 96 56 | Telefon 2: 40 91 91 56

E-mail: info@snedkerkvalitet.dk