Telefon 1:  86 69 96 56

Telefon 2:  40 91 91 56​

Tagrenovering og nyt tag hos specialister

Trænger du til et nyt tag eller en tagrenovering? Så kan vi hos Løvel Tømrer og Snedkerfirma ApS hjælpe dig. Vi har over 15 års erfaring inden for tagrenovering og udskiftning af tage, og vi garanterer for kvalitet og et godt stykke håndværk, og et nyt tag, som du helt sikkert vil blive rigtig glad for.

Tagrenovering i høj kvalitet

Et af vores varemærker er kvalitet og godt, professionelt håndværk. Vi ser ikke nogle opgaver som værende for små eller for store. Vi vil derfor gerne høre fra dig, hvis du har en opgave, hvor du skal have udført en tagrenovering, eller udskiftet det til et helt nyt tag. Alle vores tagrenoveringer er af højeste kvalitet, og du vil ikke skulle bekymre dig om dit tag i mange år efterfølgende.

Vi går ind til alle vores opgaver med et smil på læben, og vi ser ikke vores håndværk som værende færdiggjort, før du som kunde er helt tilfreds med resultatet. Samtidig inddrages du også løbende under vores tagrenovering, og kan følge med i alt der sker.

En god investering med et nyt tag

Et tag er noget af det mest udsatte på ens hus, da det udsættes for mange forskellige vejrforhold. Derfor bliver det med tiden slidt, og trænger til at blive renoveret, så man undgår vanskader eller andre problemer. En sådan tagrenovering kan vi hjælpe dig med.

Er det ved at være tid til et nyt tag eller en tagrenovering, og bor du i områderne omkring Viborg, Tjele eller Randers, så kontakt os på telefon 86 69 96 56 eller på e-mail info@snedkerkvalitet.dk, og vi vil besvare din henvendelse indenfor kort tid.

Løvel Tømrer- & Snedkerfirma

Gl. Aalborgvej 39, Løvel | 8830 Tjele

Telefon 1: 86 69 96 56 | Telefon 2: 40 91 91 56

E-mail: info@snedkerkvalitet.dk