Telefon 1:  86 69 96 56

Telefon 2:  40 91 91 56​

Profil for Løvel Tømrer- & Snedkerfirma

Som 23-årig grundlagde Donny Henriksen Løvel Tømrer & Snedkerfirma i 1999, hvor han kørte af sted i sin personbil med værktøjskassen bagi.

På et fundament af hårdt arbejde, troværdighed og god service over for hver enkelt kunde voksede firmaet støt, og svende og lærlinge kom til. Donny købte senere hen et nedlagt landbrug, hvor han indrettede både sin egen bolig samt værksted og kontor til firmaet.

Firmaet i dag

Virksomheden tæller i dag seks tømrere, ligeså mange lærlinge, en arbejdsmand, to kontorfolk samt en murer og en maler. Der er altså sket lidt med firmaet gennem de omkring 14 år, det har eksisteret.

Noget, som til gengæld ikke har ændret sig, er ansigtet udadtil. De velkendte sorte biler med gult logo er fortsat et unikt kendetegn for virksomheden.

Værdier

Løvel Tømrer & Snedkerfirma gør en dyd ud af at leve op til fagets traditioner, hvilket blandt andet indebærer at give lærlinge en god og alsidig uddannelse. Det er dem, som skal føre håndværket videre, og derfor er det vigtigt, at de er klædt bedst muligt på.

Derudover lægger firmaet vægt på, at uanset om arbejdet er udført på en byggeplads eller i et privat hjem, så er der ryddet ordentligt op, når vores folk forlader stedet, ligesom at opgaven naturligvis er udført i højeste faglige kvalitet.

Byggegrunde til salg i Viborg kommune

Løvel Tømrer- & Snedkerfirma

Gl. Aalborgvej 39, Løvel | 8830 Tjele

Telefon 1: 86 69 96 56 | Telefon 2: 40 91 91 56

E-mail: info@snedkerkvalitet.dk