Telefon 1:  86 69 96 56

Telefon 2:  40 91 91 56​

Totalentreprise med mere end 15 års erfaring

Går du med byggetanker, såsom at bygge en tilbygning eller foretage en totalrenovering af hele huset, så har du brug for en totalentreprise som vi hos Løvel Tømrer og Snedkerfirma kan hjælpe dig godt på vej med.

Vi har over 15 års erfaring inden for tømrerfaget og totalentreprise, og vi påtager os gerne ansvaret for at stå for din totalentreprise, hvis du ønsker det.

Professionelt håndværk ved totalentreprise

Vi vil gå ind i projektet fra dag ét, og sørge for at dine idéer bliver ført ud i livet. Vi står for alt, lige fra organisering og ansvarsfordelingen, og til at dit byggeprojekt er færdigt til tiden, og naturligvis til den aftalte pris.

Der er mange fordele ved en totalentreprise. Du slipper blandt andet for bekymringer om, hvorvidt arbejdet bliver gjort ordentligt, da vi sørger for, at kvaliteten er helt i top, og udføres af professionelle håndværkere. Samtidig har du med totalentreprise kun én partner, som står for hele byggeriet, og det gør kun processen lettere.

Kontakt os i dag med din idé

Trænger dit hus til en ordentlig renovering eller skal du have bygget til, og bor du i områderne omkring Randers, Viborg og Tjele, så tag kontakt til os allerede i dag. Ring på telefon 86 69 96 56 eller skriv til e-mail info@snedkerkvalitet.dk, og lad os hjælpe jer med jeres totalentreprise, så i kan få ført jeres drømme ud i livet. 

Vi garanterer dig for høj kvalitet og et godt slutprodukt, som du vil blive rigtig glad for.

Løvel Tømrer- & Snedkerfirma

Gl. Aalborgvej 39, Løvel | 8830 Tjele

Telefon 1: 86 69 96 56 | Telefon 2: 40 91 91 56

E-mail: info@snedkerkvalitet.dk